Wie wordt de WarmteTransitieMaker 2023?

De nominaties zijn open!

Tot en met 23 september a.s. kun jij iemand nomineren die zich dit jaar als koploper heeft ingezet voor de transitie naar een aardgasvrij gebouwde omgeving. Diegene ontvangt tijdens het Nationaal Warmte Congres op 12 oktober a.s. uit handen van De WarmteTransitieMakers de award voor ‘De WarmteTransitieMaker 2023’. Wie nomineer jij?

De WarmteTransitieMakers zetten zich in om duurzame warmte voor iedereen beschikbaar te maken. Samen met gemeenten, bewoners en betrokken organisaties werken ze aan lokale oplossingen, die passen bij een gebouw of buurt. Om nú de snelheid in de warmtetransitie te brengen, zijn koplopers in de transitie nodig. Zij willen dit moment gebruiken om de mensen die voorop lopen in de transitie te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Ken jij iemand die in projecten echt het verschil maakt? Een leider die persoonlijk op de bres springt voor de warmtetransitie? Iemand met bijzonder initiatief of een ongekend doorzettingsvermogen? Iemand die in de wijk zijn of haar buurtgenoten meeneemt? Of die juist binnen een gemeente of organisatie werkt en door zijn of haar inzet projecten van de grond heeft gekregen? Iemand die aantoonbaar het verschil maakt?

Draag jouw koploper voor!

Weet jij meteen over wie we het hebben? Draag diegene dan voor 23 september a.s. bij ons voor. Uit de inzendingen maakt de jury een shortlist van drie nominaties bekend. Tijdens het plenaire programma van het Nationaal Warmte Congres op 12 oktober a.s. kiest het publiek De WarmteTransitieMaker van 2023.