Nomineer jouw WarmteTransitieMaker 2024!

Samen met gemeenten, woningcorporaties, bewoners, netbeheerders en warmtebedrijven werken we bij de WarmteTransitieMakers aan de best passende en transparante aanpak om aardgasvrij te worden, voor elke buurt en ieder gebouw. Onze missie: duurzame warmte voor iedereen. Om deze missie te bereiken en meer snelheid in de warmtetransitie te brengen, zijn koplopers nodig. Innovatieve, creatieve en impactvolle personen die verandering brengen en dat laten zien in de praktijk. 

Tijdens het Nationaal Warmte Congres op 17 oktober willen we hen dan ook in het zonnetje zetten en bedanken voor hun onmisbare bijdrage aan de warmtetransitie. Maar wie verdient volgens jou dit podium? Op basis van de volgende criteria kan jouw koploper in de top 3 terecht komen voor de verkiezing van WarmteTransitieMaker van het jaar:

Innovatief: De koploper bedenkt en implementeert nieuwe, slimme oplossingen voor uitdagingen in de warmtetransitie.

Impact: De koploper brengt de warmtetransitie in een stroomversnelling. Haar/zijn/hen enthousiasme en daadkracht zorgt ervoor dat projecten sneller van de grond komen en dat er daadwerkelijke vooruitgang wordt geboekt. Deze persoon maakt het verschil!

Inspirerend: De koploper fungeert als rolmodel voor de omgeving. Zijn/haar/hen succesverhalen en vastberadenheid motiveren anderen om ook hun steentje bij te dragen aan de transitie.

Nomineren kan t/m 15 augustus. Uit de inzendingen maakt de jury een shortlist van drie genomineerden bekend. Tijdens het programma op 17 oktober kiest het publiek de WarmteTransitieMaker 2024.

Naast de felbegeerde bokaal ontvangt de winnaar een gastcollege over een onderwerp naar keuze voor zijn of haar organisatie wat verzorgd wordt door De WarmteTransitieMakers. Zo helpen we elkaar om de warmtetransitie te versnellen!

Dus ken jij iemand die zich met hart en ziel inzet voor de transitie naar een aardgasvrije gebouwde omgeving? Iemand die impact maakt, vernieuwend is en een inspirerend voorbeeld voor anderen? Aarzel niet en nomineer jouw koploper vandaag nog als WarmteTransitieMaker 2024!